Kennismaking

Superleuk dat jullie Photography by Mirjam willen voor jullie bruiloft!
Ik nodig jullie altijd uit voor een gezellig en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij leren we elkaar wat beter kennen onder het genot van een bakje koffie of iets anders lekkers!
Eigenlijk wil ik bij dit gesprek vooral jullie leren kennen en weten wat jullie wensen zijn voor de bruiloft. We bespreken vooral wat jullie willen en ook wat vooral niet. 

In de tussentijd

Jullie hebben geboekt! En ik vind het uiteraard een hele eer dat ik jullie fotograaf mag zijn!
 In de aanloop naar jullie mooie dag hebben we nog regelmatig contact! Zo kunnen jullie mij altijd bereiken als er vragen zijn of als jullie ideeën hebben en ongeveer 4 weken voor jullie bruiloft spreken we alles nog een keer door bij het draaiboekgesprek. Hier spreken we nog een keer de dag door zodat ik precies weet hoe jullie dag loopt. Zo kan ik jullie trouwdag goed vastleggen en komen we niet voor verassingen te staan!

 

Jullie trouwdag 

En dan is het zover, jullie grote dag! Natuurlijk willen jullie niet de hele dag de cameralens in jullie gezicht hebben.
Tijdens jullie dag wil ik de momenten zo puur en spontaan mogelijk vastleggen.
Geen super geposeerde foto's maar juist de pure en echte momenten vastleggen. Ik meng mij lekker in de groep zodat ik óók die éne blik naar moeders, die knuffel van je vriend of die éne traan tijdens de ceremonie vast kan leggen. Geen foto's dus vanaf de zijlijn. 
 En natuurlijk is er tijdens de trouwdag nog van alles mogelijk indien jullie dit willen! 

Na de bruiloft

De dag vliegt voorbij. Jullie zitten nog in een heerlijke wedding-bubble, en wat is er dan fijner om alvast een aantal foto's te mogen ontvangen. Al binnen
48 uur ná de bruiloft, ontvangen jullie deze previews. Zo kunnen jullie nog extra nagenieten.

Uiteraard houden we ook na de bruiloft regelmatig contact. Ik laat graag weten hoever ik met jullie foto's ben en op het moment van afleveren, neem ik uiteraard contact op.

Ook bij het samenstellen van een eventueel album betrek ik jullie hierbij. Van de keuzes van de foto's tot de opmaak van het boek. En we maken natuurlijk een feestje van het ophalen!