Mentorsessie Bruidsfotografie

Wil jij beginnen met bruidsfotografie, of ben je al bezig maar weet je eigenlijk niet hoe je verder moet?

Bij Photography by Mirjam kan je nu een mentorsessie Bruidsfotografie boeken. 

Wat dit inhoudt en wat dit je gaat opleveren, lees je hieronder!

Toen ik begon met bruidsfotografie, schreef ik me in voor verschillende styledshoots en deed ik online wat cursussen met betrekking tot bruidsfotografie. Pas toen ik mijn eigen trouwfotograaf een berichtje stuurde of ik een keer met haar mee mocht lopen, ging het balletje rollen.
Ik boekte een jaartraject bij haar en in dit jaar heb ik onwijs veel mogen leren.

Als ik dit niet gedaan had, was ik er ongetwijfeld ook gekomen, alleen met veel meer vallen en opstaan. Nu ik zelf veel ervaring heb mogen opdoen in de trouwbranche als fotograaf, vind ik het erg leuk om mijn kennis te kunnen overdragen aan andere fotografen!

Want in mijn mening zijn we geen concurrenten, maar collega's!

Wat ga je leren?

De mentorsessie houdt eigenlijk in dat je met mij meeloopt tijdens een echte bruiloft.

Vooraf spreken we een keer met elkaar af om elkaar wat beter te leren kennen onder het genot van een bakje koffie of thee met wat lekkers. We bespreken hierbij ook waar je tegenaan loopt bij het fotograferen van een bruiloft, wat je wensen zijn en wat je wilt leren.

Hierna loop je een dag met een echte bruiloft mee. Je fotografeert mee op afgesproken momenten, denk hierbij aan het aankleden en de fotoshoot van het bruidspaar. Tevens kan je vanaf Ridderkerk/Rotterdam met mij meerijden, des te meer kunnen we bespreken tijdens de dag!

Na afloop bespreken we een selectie van de foto's die je gemaakt hebt. Denk hierbij aan tips en tricks voor de volgende keer of hoe je ze het best kan bewerken.

Om deze meeloopsessie te introduceren kan je hem nu boeken voor een speciale prijs! Slechts €395,- excl. btw! 

Komende data's

De mentorsessies zijn altijd in overleg met jouw en het bruidspaar

 


Inplannen mentorsessie Bruidsfotografie

Via dit contactformulier kan je een aanvraag doen voor de mentorsessie bruidsfotografie. Na ontvangst van de mail krijg je een bevestiging van de aanvraag en meer informatie over het verdere verloop van de sessie.

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.