Over mij

Mijn naam is Mirjam, en ik ben de trotse eigenaar van dit fotografiebedrijf. Ik ben naast fotograaf ook moeder van mijn lieve zoontje Killian en ik ben gelukkig getrouwd met de leukste en liefste man op aarde, Maarten. En ik ben een echte Rotterdamse.
Fotografie is voor mij al lang geen hobby meer; het is een manier om kostbare momenten vast te leggen en emoties te bevriezen in de tijd. In 2021 heb ik de stap gezet om officieel als fotograaf aan de slag te gaan, en ik heb er sindsdien geen moment spijt van gehad.
Mijn specialiteiten ligt op het gebied van bruidsfotografie. Ik vind het geweldig om de liefde en vreugde tussen twee mensen op hun speciale dag vast te leggen. Hier krijg ik echt onwijs veel energie van!

Naast mijn passie voor fotografie, werk ik parttime als longfunctieanalist in het ziekenhuis. Heel wat anders dan fotografie, maar de raakvlakken zullen je nog verbazen! 

Het combineren van mijn werk in het ziekenhuis met mijn fotografie geeft me een perfecte balans tussen twee werelden waar ik van houd. 

Ik leg jullie met liefde en passie vast, en ik ga dan ook altijd voor het beste resultaat. Elke fotosessie is voor mij een nieuwe kans om verhalen te vertellen en herinneringen te maken die een leven lang meegaan.

Sinds 2024 heb ik de keuze gemaakt mij volledig te richten op bruidsfotografie. Dit omdat ik hiervan gewoon de meeste energie krijg. Natuurlijk zijn andere fotoshoots op aanvraag nog te boeken.

Ook geef ik met enige regelmaat workshops op het gebied van fotografie. De eerste keer vond ik dit echt onwijs spannend, maar zo leuk om te doen. Op dit moment ben ik ook druk bezig met het uitbreiden van deze workshops en het aanbod hiervan.

Bedankt voor het bezoeken van mijn website.
Ik hoop dat mijn portfolio je inspireert en enthousiast maakt om samen te werken.
Aarzel niet om contact met me op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om jullie bijzondere momenten te vereeuwigen! 

Mijn 'fotogravisie'

Wanneer ik fotografeer wil ik de mensen het liefst zoveel mogelijk vastleggen zoals ze zijn. Niet té geposeerd en niet té gemaakt. Oprecht, spontaan en puur zoals ze zijn, daar hou ik van.
Ik vind het ook belangrijk om een goede klik te hebben tijdens het fotograferen. Door een praatje te maken tijdens de shoot of een geintje hier en daar is de gespannen sfeer vaak snel verdwenen en gaat het shooten bijna vanzelf.

Voor mij is het belangrijk dat de fotoshoot voor diegene die ik fotografeer een leuke herinnering wordt. Geen ongemakkelijke poseersessie maar iets om met plezier en met een goed gevoel aan terug te denken.

Mijn stijl van fotograferen zal ik zelf beschrijven als natuurlijk en warm. Geen overdreven bruintinten of juist heel licht. Ik hou er van als de foto zo dichtbij het moment blijft.