Bruidsfotografie


"It is a profound honor as a photographer to witness 
two people falling in love"

Wat leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in een bruidsreportage van Photography by Mirjam.
Jullie hebben waarschijnlijk al het één en ander voorbij zien komen, bijvoorbeeld op Instagram of Facebook. Hier hebben jullie al wat kunnen bewonderen maar op deze pagina kunnen jullie nog meer van de bruidsfotografie bekijken, wat lezen over mijn werkwijze en reacties van bruidsparen die jullie voorgegaan zijn!

Het onopvallend aanwezig zijn op jullie bruiloft is mijn specialiteit. Hierdoor kan ik juist de echte, intieme momenten vastleggen op jullie trouwdag. Want niks zo vervelend als trouwfoto's terugkijken die overdreven geposeerd zijn toch?

Wil je meer weten? Neem vooral contact op voor een gezellig gesprek!

Werkwijze

Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!
Ik kom met veel liefde en vooral plezier jullie grote dag vastleggen. Via onderstaande link kunnen jullie meer lezen over mijn werkwijze en hoe dit verloopt op jullie trouwdag!

Portfolio

Natuurlijk willen jullie weten wat je boekt voor jullie grote dag!
Bekijk daarom via onderstaande link mijn portfolio van de bruidsfotografie.

Reacties bruidsparen

Misschien wel net zo belangrijk voor jullie keuze is de ervaring van andere. Hoe hebben zij de dag met mij beleefd en wat vonden zij van het resultaat?
Bekijk hier verschillende reviews van bruidsparen die jullie voorgingen.

~ Lieve woorden ~


 ~Vincent & Tiana~

"Begin Juni 2023 zijn wij getrouwd, en 2022 waren wij er al voor op zoek naar een fotograaf. Wij kwamen een actie op Facebook van Mirjam tegen en wat zijn wij blij dat wij contact hebben opgenomen met Mirjam. De mooiste dag van ons leven hebben wij dankzij Mirjam vast kunnen leggen, en daarbij hebben wij ook heel fijn contact gehad voor, tijdens en na onze trouwdag. Mirjam toonde heel veel flexibiliteit gedurende de dag met verplaatsingen en planning, en kwam zelf ook met hele leuke suggesties om foto's te maken van en voor ons. Zoek je een leuke, gezellige en professionele fotograaf om mooie momenten vast te leggen: zoek niet verder en neem contact op met Mirjam.'' 


 ~Alanna & Yael~

"Wat een prachtige foto's heeft Mirjam gemaakt op ons huwelijk! Van geposeerde (groeps)foto's, tot spontane, creatieve/artistieke foto's. Ze heeft die dag veel bijzondere momenten op de perfecte manier vastgelegd en daarbij rekening gehouden met onze eigen verzoeken en ideeën. De samenwerking met de videograaf verliep ook soepel. Verder is Mirjam heel relaxed in de omgang wat ervoor zorgde dat wij ons helemaal op ons gemak voelde op deze spannende dag. Kortom een heel fijne, betrouwbare en kundige trouwfotograaf die wij van harte aanbevelen'' 

 ~Samantha & Björn~

"Voor onze trouwdag waren wij opzoek naar een flexibele fotograaf die leuke en spontane foto's kon maken. Wij zijn super blij dat wij voor Mirjam gekozen hebben. Ze is een leuke en spontane dame. Die ook nog eens prachtige foto's maakt. Ze luistert goed naar je wensen en denkt zelf ook mee dat was echt een plus punt. Wij wilde voor de ceremonie graag een tweede shooter, ook dit regelde ze gelijk. Het eind resultaat mag er zeker wezen. Wij hebben ook niet lang hoeven wachten op de foto's. 
Wij genieten nu na van alle prachtige foto's die ze gemaakt heeft. Mirjam super bedankt voor alles!"


 
~Manon~
"Lieve professionele vrouw die rust over brengt op je kleine baby en grote emmer met geduld en tot slot prachtige foto's afgeleverd! Ik kan haar iedereen aan raden!" 


 
~Corine & Denny~

"We zitten nog helemaal op een wolk. Wat een fantastische dag hebben we gehad 🤎
Echt in 1 woord geweldig. Alles klopte voor ons! 
En wat zijn we enorm blij met Mirjam, wat een geweldig lief persoon en wat een prachtige foto’s hebben we gekregen. 

Super bedankt lieve Mirjam dat jij voor ons deze prachtige dag hebt vast weten te leggen voor ons. Vanaf dag 1 was er al gelijk een klik en dat voelde voor ons heel fijn. 

Wij kunnen jou zeker aanbevelen! 

Super bedankt voor alles nogmaals. "


 
~Bibianne~

"Mirjam kwam bij ons om foto's van onze toen 2,5 weken oude baby te fotograveren. Mirjam is ontzettend lief en gezellig, ze neemt de tijd en heeft ook verschillende ideeën om uit te werken in de foto's, ook staat ze open voor eigen inbreng. De foto's zijn erg mooi en een dierbare herinnering!"


 
~Darrin, Thomas & Daylen~

"Lieve Mirjam,
Wij zijn super blij met de foto’s, jij hebt onze dag op onze manier perfect vast gelegd!
We voelden ons goed en vertrouwd bij jou en er was een goede klik ( letterlijk Hihi ;) )

Bedankt! En wie weet tot ziens,
Groetjes Darrin, Thomas en Daylen"


 

 ~Shirley~
 

"Creatieve meedenkende fotograaf! Zwangerschaps- en babylifestyleshoot gedaan met hele mooie resultaten! Erg blij met de foto’s! " 


 ~Ingrid & Wim~

"Op korte termijn een fotograaf gezocht en die vond ik in Mirjam, fantastische vrouw, schatte goed in hoe wij de dingen wilde en speelde goed in alles in, ze luisterde goed naar onze wensen en hebben dan ook een geweldige reportage, als we weer een fotografe nodig hebben dan kies ik weer voor Mirjam.
Nogmaals bedankt voor de mooie foto's en de fijne samenwerking
Liefs Wim en Ingrid."


 ~Liz & Jacco~

"

 "Elke dag nog ontzettend blij met de keuze voor Mirjam!
Het eerste gesprek was al heel fijn, nog geforceerd of aangeplakt gekregen. Wat wij wilde kan zij bieden.
Onze mooie dag is zo mooi vast gelegd, we genieten na 3 maanden nog steeds van de fantastische foto’s!
Ook het contact achteraf is gewoon fijn en makkelijk geweest."